A jucat doar 5 meciuri la CFR Cluj, iar acum ar putea fi coleg cu Falcao. Cine e jucătorul dorit în La Liga

A jucat doar 5 meciuri la CFR Cluj, iar acum ar putea fi coleg cu Falcao. Cine e jucătorul dorit în La Liga
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Unul dintre fotbaliștii ignorați de clubul din Gruia în ultimii ani ar putea face pasul spre unul dintre cele mai importante campionate din lume.

Sosit la CFR Cluj în 2019, după ce a impresionat la Campionatul European de Tineret, Alex Pașcanu nu a reușit să se impună în primul 11 al "feroviarilor" și a fost treptat îndepărtat. Două împrumuturi, la FC Voluntari și la Ponferradina, urmate de un transfer definitiv la echipa iberică i-au relansat însă cariera.

Fundașul central a avut evoluții din ce în ce mai consistente în ultimele două sezoane, iar în perioada de mercato ar putea fi transferat în La Liga, anunță Prosport.

Stopperul de 24 de ani este pe lista celor de la Rayo Vallecano, unde Pașcanu ar putea fi coleg cu Radamel Falcao. Aflați încă în căutarea unui antrenor, oficialii clubului din La Liga au oferit pentru început un milion de euro în schimbul jucătorului.

De asemenea, de situația incertă a celor de la Rayo Vallecano ar putea profita un alt club din prima ligă spaniolă, Getafe, care monitorizează atent situația fundașul central.

Doar 5 meciuri, 4 în campioat și unul în Cupa României, a prins Alex Pașcanu la CFR Cluj. În schimb, pentru Ponferradina a jucat de 107 ori, fiind unul dintre căpitanii echipei.

Comenteaza