ACCIDENT în Câmpia Turzii cu 3 mașini implicate, produs de un şofer de 19 ani. 2 victime au ajuns la spital

ACCIDENT în Câmpia Turzii cu 3 mașini implicate, produs de un şofer de 19 ani. 2 victime au ajuns la spital

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc marţi seara în oraşul Câmpia Turzii din judeţul Cluj. Şoferul care a provocat accidentul în urma căruia 2 persoane au fost spitalizate are 19 ani. 

Pompierii clujeni au anunţat marţi seara o intervenţie la un accident rutier petrecut pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii, unde au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. 

"Echipajele operative au găsit ocupanții ieșiți din autoturism, în momentul sosirii la fața locului. Un bărbat și o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ.

Ulterior aceştia au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau afecțiuni ușoare", a transmis ISU Cluj într-o comunicare de presă. 

Poliţiştii care au ajuns la locul accidentului au oferit mai multe informaţii despre cum s-a produs de fapt accidentul. "Un tânăr de 19 ani, care se deplasa cu autoturismul pe strada Laminoriștilor, dinspre Turda, ar fi intrat în coliziune cu auto care îl preceda, ulterior cel din urma autoturism fiind proiectat în cel care circula în fața sa", a precizat IPJ Cluj. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative, a mai transmis IPJ Cluj în comunicatul de presă transmis marţi seara. Traficul a fost blocat o perioadă pe ambele sensuri de mers pe strada Laminoriştilor în urma producerii accidentului.

Comenteaza