Foto Adolescent de 16 ani, MORT într-un accident rutier. La volanul mașinii care a lovit un stâlp de beton era un tânăr de 19 ani

Un accident rutier s-a petrecut joi, 10 noiembrie, în localitatea Jelna, județul Bistrița Năsăud. O mașină a părăsit carosabilul, ajungând în șanț, iar un tânăr de 16 ani, care era pasager în autoturism, și-a pierdut viața.

Conform ISU Bistrița-Năsăud, echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei victime, un băiat în vârstă de 16 ani, respectiv doi tineri în vârstă de 19 ani, într-o mașină care a lovit un stâlp de beton, a transmis someseanul.ro. Se pare că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum - carosabil umed.

„În această seară, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Jelna. Conform primelor date, un autoturism condus de un tânăr de 19 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma accidentului, din nefericire, un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism, a decedat. Conducătorul auto și un alt pasager au fost răniți și transportați la spital. Rezultatul în cazul testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a fost negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis cei de la Inspectoratul de Poliție Județean BN. 

La momentul intervenției echipajelor de salvare, băiatul în vârstă de 16 ani prezenta leziuni incompatibile cu viata. Celelalte două victime au fost transportate la UPU SMURD Bistrița constiente, cu leziuni și traumatisme rezultate în urma accidentului, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Comenteaza