Călugăr arestat după ce a încercat să violeze o tânără într-o chilie de pe Postăvaru

Călugăr arestat după ce a încercat să violeze o tânără într-o chilie de pe Postăvaru

Un călugăr din masivul Postăvarul a fost arestat preventiv pentru tentativă de viol, fiind acuzat că a încercat să violeze o femeie care l-a vizitat în chilia de pe munte. 

Conform Parchetului Judecătoriei Brașov, călugărul, care era băut, ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie de 34 de ani, fără ca aceasta să își dea acordul.

„La data de 11 septembrie, o persoană de sex feminin în vârstă de 34 de ani s-a deplasat la o chilie aflată pe masivul Postăvaru pentru a-l vizita pe inculpat, călugăr în vârstă de 57 de ani. Pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă ar fi insistat ca persoana vătămată să rămână peste noapte şi, ca urmare a refuzurilor repetate, a încercat să întreţină raporturi sexuale neconsimţite cu aceasta. În cadrul incidentului, victima a fost agresată fizic şi a reuşit să scape profitând de un moment de neatenţie”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, citat de Agerpres.

Marți seara, Judecătoria Brașov a decis ca bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza