CFR Cluj i-a făcut o nouă ofertă de prelungire lui Debeljuh: "Sper să ajungem la o înțelegere"

CFR Cluj i-a făcut o nouă ofertă de prelungire lui Debeljuh: "Sper să ajungem la o înțelegere"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Oficialii formației din Gruia încearcă să ajungă la un acord cu jucător, în ciuda tensiunilor dintre cele două părți.

Deși atacantul croat a avut o poziție dură față de modul în care a fost tratat de către clubul clujean după ce s-a accidentat și chiar a spus că nu va mai juca pentru campioană, situația pare să se fi schimbat.

Președintele echipei clujene, Cristi Balaj, a dezvăluit că Gabriel Debeljuh a primit o ofertă de prelungire a contractului, iar șefii din Gruia așteaptă răspunsul jucătorului.

"I-am făcut o ofertă de prelungire. Suma este mai mare decât ce avea inițial. I-am făcut un contract pe trei ani. El a avut anumite comentarii și a solicitat anumite îmbunătățiri, care vor fi analizate și îi vom da un răspuns. Sper să ajungem la o înțelegere.

Mi-a dat mesaj, a felicitat echipa și i-am zis că îl așteptăm să ne fie alături. Noi ne-am ținut de cuvânt, i-am făcut o ofertă mai bună decât contractul avut anterior", a spus Balaj pentru Fanatik.

Accidentat în luna august, Gabriel Debeljuh mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2024. În cele două sezoane și jumătate petrecute în Gruia, atacantul croat a 33 de goluri în 103 apariții și a cucerit două titluri și o Supercupă a României alături de "feroviari".

Comenteaza