Video CFR Cluj și-a prezentat noul echipament pentru stagiunea 2020-2021

CFR Cluj și-a prezentat noul echipament pentru stagiunea 2020-2021
| Foto: captura video

Campionii au semnat un parteneriat cu firma de echipament sportiv Nike pentru următoarele cinci sezoane.

CFR Cluj a anunțat parteneriatul cu noul sponsor tehnic și a prezentat echipamentele pentru stagiunea 2020-2021. “Feroviarii” vor fi îmbrăcați de Nike pentru următoarele cinci sezoane. Culorile echipamentelor vom rămâne aceleași, clujenii vor juca în vișiniu pe teren propriu, în alb la jocurile din deplasare, iar cel de-al treilea echipament va fi verde.

Ciprian Deac, Mario Camora, Alexandru Chipciu și Cristian Bălgrădean sunt personajele principale în videoclipul care anunță noul parteneriat al campioanei.

“Dintotdeauna echipa noastră a țintit locul 1 și nu ne-am mulțumit niciodată cu mai puțin. Partenerii noștri, sponsorii, colaboratorii, toți sunt cei mai buni în domeniul lor de activitate. De aceea am căutat să ne asociem doar cu campioni.

Jucătorii noștri beneficiază de cele mai bune condiții pentru a se putea concentra doar la antrenamente și jocuri. În felul acesta, au adus atâtea motive de mândrie și bucurie suporterilor noștri, orașului Cluj-Napoca și României.

Începând cu acest sezon, facem un pas înainte și ne vom îmbrăca cu echipamentele numărul 1 în lume. Suntem mândri să anunțăm parteneriatul cu Nike, avem înceredere că e un pas important pentru a susține performanța echipei noastre la cel mai înalt nivel pentru următorii cinci ani”, a spus Marius Bilașco, oficialul campioanei.

Comenteaza