Foto Cine sunt tinerii care au murit în accidentul din Bistrița. Veneau la facultate la Cluj

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul din Bistrița. Veneau la facultate la Cluj

Cei doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul petrecut duminică seară pe un drum din județul Bistrița-Năsăud erau studenți în Cluj-Napoca.

Trei persoane au murit în accidentul rutier care s-a produs, duminică seara, în comuna bistriţeană Telciu, între un autocar şi un autoturism. În mașina care a intrat în coliziune cu autocarul care circula din sens opus se aflau trei tineri de 20 și 21 de ani și un bărbat în vârstă de 40 de ani (detalii AICI). A supraviețuit o singură persoană.

Autoturismul era înmatriculat în județul Suceava, toți cei patru pasageri fiind din Pojorâta. Aceștia mergeau spre Cluj - tinerii pentru a reîncepe cursurile de la facultate, iar bărbatul în vârstă de 40 de ani, unchiul șoferului, pentru a lua avionul spre Italia, scrie Mesager24.ro.

Unul dintre tinerii care și-a pierdut viața în teribilul accident se afla chiar la volanul mașinii. Robert Cehren avea 21 de ani și era student la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj- Napoca. 

Cei sunt tinerii care au murit în accidentul din Bistrița. Veneau la facultate la Cluj

În accident a murit și Alexandra Străjeriu, în vârstă de 20 de ani. Aceasta era studentă la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca.

Cei sunt tinerii care au murit în accidentul din Bistrița. Veneau la facultate la Cluj

De asemenea, în urma impactului și-a pierdut viața și unchiul șoferului, bărbatul în vârstă de 40 de ani. Al treilea tânăr, în vârstă de 21 de ani, aflat pe bancheta din spate a mașinii a fost rănit, însă este singurul care a scăpat cu viață în urma accidentului.

Comenteaza