Clujeanca dispărută în Someș în urmă cu două luni, găsită decedată de o asociație din Olanda

Clujeanca dispărută în Someș în urmă cu două luni, găsită decedată de o asociație din Olanda
| Foto: IPJ Cluj

Femeia care a căzut, în data de 23 februarie, în Someș în zona străzii Mamaia din Cluj-Napoca, a fost găsită recent.

Trupul neînsuflețit al femeii de 51 de ani a fost găsit în data de 14 aprilie, în jurul orei 15:00, de către membrii unei asociații din Olanda, potrivit polițiștilor clujeni.

„În data de 14 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în localitatea Sânicoara, în albia râului Someșul Mic, a fost găsit cadavrul unei femei, de către membri unei asociații din Olanda. La fața locului au intervenit polițiști, dar și pompieri din cadrul ISU Cluj, care au contribuit la recuperarea cadavrului din zona respectivă. 

În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că este vorba despre cadavrul unei femei, în vârstă de 51 de ani, plecată voluntar din municipiul Cluj-Napoca, în cursul lunii februarie”, a transmis IPJ Cluj.

Reamintim faptul că la scurt timp după dispariția femeii, autoritățile clujene au căutat-o în mai multe locații pe traiectoria Someșului, inclusiv în zona Podului Porțelanului și în zona Bulevardului Muncii. Din păcate, pentru echipajele de căutare misiunea a fost prea dificilă, întrucât apa avea o viteză mare, iar vizibilitatea a fost redusă, potrivit ISU Cluj.

Comenteaza