Foto Doi studenți în Cluj au decedat în cumplitul accident din Bistrița Năsăud

 Trei persoane din județul Suceava au murit într-un accident care a avut loc duminică seara pe DN 17C, la Telciu – Bistrița Năsăud, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocar. Cei doi tineri aflați în mașina avariată erau studenți în Cluj, împreună cu ei se afla și un bărbat de 41 de ani.

Robert Cehren (21 ani) era student la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” (UBB), iar Alexandra Strajeriu (20 de ani) era studentă la UTCN. Unchiul băiatului, în vârstă de 40 de ani, era stabilit în Italia și fusese acasă de sărbători. Din nefericire, a decedat si el. Singurul supraviețuitor din autoturism este Daniel Rusu. Acesta are 21 de ani și este pasionat de fotbal.

Pentru că circula cu o viteză foarte mare, autoturismul din Suceava a intrat pe contrasens într-un autocar care se deplasa spre Sighet. Ulterior autoturismul a fost aruncat în râul Sălăuța. Cei din autocar nu au pățit nimic, fiind nevoie doar de transferul lor în alt autocar, ce i-a dus spre destinație.

Autoritățile susțin că accidentul de aseară a fost cel mai grav accident petrecut pe șoselele județului în ultimii cinci ani de zile.

Comenteaza