Dragoș Tescan își dorește victoria împotriva fostei sale echipe: "Punctele sunt importante"

Dragoș Tescan își dorește victoria împotriva fostei sale echipe: "Punctele sunt importante"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Recent revenit pe gazon după o accidentare îndelungată, jucătorul speră să contribuie la îndeplinirea obiectivelor echipei.

Absent o bună parte din sezon, Dragoș Tescan a intrat cu FC Argeș și a înscris, o reușită care i-a îmbunătățit moralul și starea de spirit. Atacantul își dorește cât mai multe victorii în continuare, chiar și împotriva formației de la care a sosit la "U" Cluj, UTA. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Va fi un meci ca oricare altul. Consider că echipele din play-out sunt de valori apropiate. E clar că publicul îi împinge de la spate și au făcut multe puncte acasă. Mi-aș dori ca noi să avem o stare de spirit bună.

Cred că și ora jocului va influența ritmul să desfășurarea partidei, dar spre să tranșăm în favoarea noastră jocul. Ei joacă de câteva meciuri sub presiune, nici noi nu suntem într-o zonă confortabilă, nu ne-am atins încă obiectivul.

Ne dorim victoria și indiferent de modul în care se va desfășura meciul, punctele sunt importante. La nivel de grup arătăm mai bine decât ei, suntem mai uniți și sper să se vadă și sâmbătă.

Ne dorim să ne salvăm și, de ce nu, să jucăm acel baraj de cupe europene. Punctele sunt importante, nu cine va marca", a declarat Tescan.

Jocul de la Arad, dintre Universitatea Cluj și UTA se va disputa sâmbătă, de la 12:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu UTA Arad!

Comenteaza