Video Foto Şi-a împins căruciorul cu copilul în faţa maşinilor pe o stradă din Cluj-Napoca / "Mămică model, varianta 2023"

Un gest de inconştienţă din partea unei mame a fost surprins de camera de bord a unui participant la traficul din Cluj-Napoca joi, 1 iunie, lângă Parcul Central, unde au avut loc mai multe activităţi de Ziua Copilului. 

"Pe lângă Parcul Central", scrie cel care a postat filmarea pe Grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca. Pe filmare se observă cum o mămică are o tentativă de a traversa strada neregulamentar şi împinge căruciorul cu copilul în drum.

Pe la jumătatea drumului se răzgândeşte şi dă înapoi, însă imediat se revine la manevra periculoasă, când observă că şoferul maşinii reduce viteza, iar alţi pieroni, într-un spirit veritabil de turmă se avântă curajoşi în traversarea nepermisă.

"Mămica model, varianta 2023", aşa cum au denumit-o pe femeia inconştientă cei care au comentat postarea de pe grupul de Facebook, păşeşte pe şosea din nou, alături de ceilalţi pietoni şi traversează strada cu cărucior cu tot. 

Povestea s-a terminat cu bine de data aceasta, dar de Ziua Copilului cei mici au primit cel mai prost exemplu de la părinţi, bunici şi toţi cei care i-au învăţat prin gestul lor că regulile nu e musai să fie respectate şi că nu viaţa are prioritate, ci scurtătura printre maşini, prin mijlocul drumului nemarcat cu  trecere de pietoni.  

Comenteaza