”Pensionarule, lasă-te” vs. ”Încă mai pot”: Deac, GOL! Deac, centrare și GOL! Deac, pasă și GOL!

”Pensionarule, lasă-te” vs. ”Încă mai pot”: Deac, GOL! Deac, centrare și GOL! Deac, pasă și GOL!
| Foto: CFR Cluj Facebook

După victoria cu Petrolul de luni seara, campioana CFR Cluj s-a apropiat din nou la două puncte de liderul Farul. Ciprian Deac a fost omul care a adus 3 dintre cele 5 goluri ale ardelenilor. 

Ciprian Deac a fost cel care a deblocat tabela și a oferit două pase decisive în partida cu Petrolul. Acesta a ajuns la 37 de ani și continuă să joace la un nivel foarte bun, chiar dacă a recunoscut că i se transmite tot mai des că a venit vremea să se retragă.

Antrenorul campioaniei, Dan Petrescu, a declarat recent că Deac se află într-o formă de zile mari şi că se va baza pe fundaşul cel mai motivat din echipă în continuare. În partida cu Petrolul, Deac a arătat și de ce. 

”Veteranul” CFR-ului a declarat la sfârșitul partidei unde s-a făcut diferența în meciul de la Ploiești. ”E bine că am marcat repede, ne-a dat liniște. La fel și în repriza a doua, am dat gol repede și acolo cred că s-a terminat meciul. Nu mi-am propus să dau un anumit număr de goluri, de pase, încerc doar să-mi ajut echipa.

Sunt un muncitor mai degrabă decât unul care cântă la pian. Sunt un jucător de echipă, nu cred că avem un Messi, formăm o echipă, așa am reușit să câștigăm 5 campionate la rând. După o înfrângere parcă s-a pierdut totul, suntem obișnuiți să câștigăm, dar se mai întâmplă și accidente.

E bine că arătăm o formă destul de bună acum și trebuie să fim 100% când începe play-off-ul. E bine că nu a fost un scor la limită, influențat de arbitraj. Așa, la 5-2, nu mai putem vorbi de arbitraj. Nu suntem echipa care se apără, din moment ce avem foarte multe goluri marcate.

Suntem o echipă matură, după ce marcăm încercăm să conservăm rezultatul, dar atacul merge bine. De 3 ani tot aud din tribune: `Pensionarule, lasă-te`. Sunt obișnuit, dar v-am spus: sunt primul care va ridica mâna când o să simt că nu mai pot. Nu vreau să țin locul cuiva în echipă. Dar încă mai pot”, a declarat Deac la sfârșitul partidei cu Ploiești, citat de digisport.ro

Comenteaza