INCENDIU în cursul nopţii în județul Cluj, lângă o pensiune

INCENDIU în cursul nopţii în județul Cluj, lângă o pensiune

Salvatorii clujeni au anunţat o intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins noaptea trecută o bucătărie de vară în localitatea Jucu Herghelie. 

"Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu care s-a manifestat la o bucătărie de vară în localitatea Jucu Herghelie, comuna Jucu.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 03:05, astfel că la fața locului s-au deplasat echipajele de la Punctul de Lucru Jucu. În condițiile în care pe aceeași proprietate exista și o pensiune, forțele au fost suplimentate cu autospeciale de la Cluj-Napoca, respectiv Dej.

În cele din urmă, la misiune au luat parte trei autospeciale cu apă și spumă, autoscara și o ambulanță SMURD. Incendiul s-a manifestat doar la bucătaria de vară, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, iar prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit protejarea casei de locuit, construită din lemn. De asemenea, nici pensiunea nu a fost afectată.

Din fericire, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit produs la un frigider", a informat ISU Cluj.

Comenteaza