Incidente îngrijorătoare pe Autostrada Transilvania: Doi urşi au murit după ce au reușit să pătrundă pe șosea

Incidente îngrijorătoare pe Autostrada Transilvania: Doi urşi au murit după ce au reușit să pătrundă pe șosea

În ultimele zile s-au semnalat numeroase incidente legate de urşi, între acestea regăsindu-se și două accidente pe Autostrada Transilvania.

Şeful Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, Dănuţ Ştefănescu, atrage atenția că în ultimele zile s-au semnalat numeroase incidente legate de urşi, între acestea regăsindu-se cel în care un om a fost atacat şi rănit, în zona Sovata, şi trei accidente, unul de tren, iar două pe Autostrada Transilvania.

"A fost atacul de la Sovata în care un om a fost rănit, se presupune de către o ursoaică. (...) Două accidente de maşină, unul de tren, şi, ca noutate, accidentele au fost pe autostrada Iernut-Cheţani. Un urs a fost omorât, unul a fost rănit după care a murit. Au fost predaţi la fondurile de vânătoare. (...) Se vede că acele garduri n-au dat rezultate dacă urşii au ajuns pe autostradă. Nu e firesc să vedem urşi pe autostradă, la o viteză de 130 km/h să loveşti un urs nu e cea mai mare plăcere", a declarat presei, marţi, Dănuţ Ştefănescu, conform Agerpres.

Comenteaza