9 plante care te ajută să slăbești natural

9 plante care te ajută să slăbești natural

Daca vrei sa slabesti in mod natural, plantele sunt cea mai la indemana solutie.

9 plante care te pot ajuta sa pierzi in greutate

  1. Spirulina – este o alga de culoare verde-albastru care ajuta la controlarea apetitului, continand totodata proteine, minerale, clorofila si caretonoide (pigmenti organici din plante cu efecte pozitive asupra sanatatii noastre).
  2. Baca (struguri, macese, afine, fructe de padure, etc.)
  3. Soc – fie ca il consumi sub forma de ceai, suc sau tinctura, are o actiune sudorifica asupra corpului, ajutand la eliminarea apei din corp. Reduce apetitul si are efect laxativ, insa consumata in cantitati mari poate duce la efecte opuse.
  4. Orzul – este bogat in vitaminele B, contine fosfor extrem de benefic pentru oasele noastre si  fibre care ajuta la indepartarea tesutului adipos. Dasca nu stiai, orzul verde are de 11 ori mai mult calciu decat laptele, contine de 7 ori mai multa vitamina C fata de portocale si de 250 de ori mai multa vitamina A decat salata.
  5. Urzica – pe langa vitaminele si mineralele continute, urzica suprima pofta de mancare, ceea ce ne ajuta pe durata unei diete si totodata ne ofera energie de care avem nevoie mai ales pe parcursul unui regim de slabire.
  6. Nasturelul – il gasesti pe tot parcurul anului, si cel mai indicat este sa il consumi in starea sa naturala, fie ca il servesti ca salata, sau intr-un sandvis. Nasturelul contine iod, care ajuta la mentinerea unei glande tiroide sanatoasa, care la randul sau are grija de metabolismul nostru.
  7. Ciuperci Portabella – in special recomandate persoanelor tinere, aceste ciuperci stabilizeaza nivelul de glicemie din sange, si contribuie, desigur, la pierderea kilogramelor in plus.
  8. Frunze de aloe – detoxifica, ard grasimile, au efecte laxative si diuretice, inhiba apetitul si cresc metabolismul care duce la arderea mai multor calorii. E in top plante de slabit!
  9. Scortisoara  - in stare bruta, ne imbunatateste metabolismul si ne face sa ardem calorii in plus fara vreun efort suplimentar; impiedica zaharul sa se transforme in grasime si ofera o stare de satietate o perioada mai indelungata. In plus, proceseaza corect si repede carbohidratii, cu efecte importante asupra abdomenului tau.

Nu ignora de asemenea alte plante utile pentru a scapa de centimetrii in plus, si anume: anghinarea, varza, conopida, broccoli, castravetii, vinetele, salata verde, pepenele, fasolea boabe si fasolea verde, spanacul.

Comenteaza