Foto Maraton de audiențe la sediul Consiliului Județean Cluj. Alin Tișe a discutat cu peste 50 de clujeni

Maraton de audiențe la sediul Consiliului Județean Cluj. Alin Tișe a discutat cu peste 50 de clujeni
| Foto: Facebook.com/cjcluj
Maraton de audiențe la sediul Consiliului Județean Cluj. Alin Tișe a discutat cu 50 de cetățeni
Maraton de audiențe la sediul Consiliului Județean Cluj. Alin Tișe a discutat cu 50 de cetățeni
Maraton de audiențe la sediul Consiliului Județean Cluj. Alin Tișe a discutat cu 50 de cetățeni

Principalele probleme pentru care oamenii au solicitat sprijin au fost cele referitoare la disciplina în construcții și urbanism, infrastructura edilitară, starea unor drumuri comunale și județene, colectarea deșeurilor ș.a..

Luni, 23 septembrie a.c., în cadrul programului de audiențe în format fizic, față în față, nu mai puțin de 50 de cetățeni s-au prezentat la sediul Consiliului Județean Cluj pentru a solicita președintelui forului administrativ județean, domnul Alin Tișe, sprijin în rezolvarea diverselor probleme și nevoi specifice cu care se confruntă ori pentru a formula anumite propuneri.

Suntem extrem de receptivi la nevoile și solicitările clujenilor, dorința noastră fiind aceea de a rezolva într-o manieră promptă și eficientă problemele prezentate. Am avut un dialog deschis cu toți cetățenii care și-au manifestat dorința de a ne întâlni și, deși durata audiențelor susținute a fost de șapte ore, acestea încheindu-se în jurul orei 19.00, am acordat aceeași atenție tuturor celor cu care m-am întâlnit, de la prima până la ultima persoană”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Audiențele susținute la sediul instituției, de pe Calea Dorobanților nr. 106, se alătură celorlalte modalități de interacțiune cu cetățenii, aceștia putând în continuare să aducă la cunoștința președintelui forului administrativ județean problemele cu care se confruntă prin intermediul petițiilor, în format letric sau online – pe site-ul www.cjcluj.ro, prin intermediul platformei Ghișeul Unic (https://public.cluj.archi/), precum și prin e-mail la adresele infopublic@cjcluj.ro sau cabinetpresedinte@cjcluj.ro.

Comenteaza