Neluțu Varga îl lasă pe Dan Petrescu să plece de la CFR. Condițiile puse de patron

Neluțu Varga îl lasă pe Dan Petrescu să plece de la CFR. Condițiile puse de patron
| Foto: lpf.ro

Conducătorul formației din Gruia a dezvăluit că ar fi de acord cu despărțirea de tehnician, dacă anumite condiții sunt îndeplinite.

Dan Petrescu este pe lista unor formații din Coreea de Sud și din Japonia și chiar dacă înțelegerea sa cu CFR Cluj expiră abia în iunie 2024, antrenorul ar putea fi lăsat să plece de către patronul "feroviarilor".

Nelu Varga a anunțat că este dispus să renunțe la serviciile tehnicianului, dacă anumite condiții vor fi îndeplinite. Dorința conducătorului echipei din Gruia e aceea ca Petrescu să transfere doi jucători la noua sa formație.

"Vă spun încă o dată. Dan Petrescu mai este sub contract cu noi pentru încă un an și are o clauză de 400.000 de euro. Nu vă ascund că dacă are o ofertă concretă din altă parte, nu o să-i punem piedici.

Dar noi am discutat ceva. Adică să transfere doi jucători de la CFR Cluj acolo unde merge. Și nu e ca și cum ar lua jucători slabi. Va transfera ceea ce crede că-i întărește lui echipa.

De ce să-i vindem în altă parte, pentru că există interes, dacă îi poate antrena tot Petrescu și vor da randament imediat? Da, este o condiție. Nu pot eu să ghicesc ce se va întâmpla. Dar da, Muhar este unul dintre ei", a declarat Varga pentru Digisport.

Patronul CFR-ului a dezvăluit că Muhar este unul dintre oamenii care ar putea pleca împreună cu Petrescu, celălalt fiind tot un jucător din linia mediană, Boateng.

Primul a sosit la începutul sezonului de la Lech Poznan, a strâns 48 de apariții în toate competițiile, a marcat 5 goluri și a oferit două pase decisive.

În schimb, ghanezul Boateng a încheiat cel de-al doilea sezon în tricoul CFR-ului, perioadă în care a adunat 87 de partide, a punctat de 7 ori și a oferit o pasă de gol.

Comenteaza