Foto Prima zăpadă l-a surprins pe actorul clujean Bob Rădulescu. Avea cauciucuri de vară: „Cine o auzit să vină iarna cu zăpadă în 20 noiembrie???”

Prima zăpadă l-a surprins pe actorul clujean Bob Rădulescu. Avea cauciucuri de vară: „Cine o auzit să vină iarna cu zăpadă în 20 noiembrie???”
| Foto: Facebook - Bogdan Bob Rădulescu

Cunoscut pentru rolul lui Haurențiu, actorul din Cluj-Napoca, Bogdan Bob Rădulescu s-a autoironizat după ce primul strat de nea de la finalul anului l-a luat prin suprindere la munte.

Bob Rădulescu s-a urcat sus la cabană la munte cu vreme bună și cauciucuri de vară, dar s-a trezit blocat din cauza zăpezii cu toată experiența lui la altitudini de 1.300 de metri.

„Dacă vă simțiți vreodată mai... tăntălăi, ca să zic așa, gândiți-vă că există om la 43 de ani, umblat prin lume, ușor deștept și priceput în viață, cu experiență, cu ierni petrecute la munte la 1300 m altitudine, care a urcat ieri la cabană cu prognoza meteo în față, pe 6 grade cu plus, cer senin și cauciucuri de vară. Și s-a trezit așa.

Și se gândește că ce bine ar fi fost dac-ar fi ascultat de prietenii de la Compexit ŠKODA care îl cheamă de 2 săptămâni să-și facă schimbul de cauciucuri, dar el nu și nu, că n-are vreme, că e ocupat, că cine o auzit să vină iarna cu zăpadă în 20 noiembrie???

No... acest prostovan se va da cu sania electrică azi toată ziua și va coborî la oraș când o vrea...natura. Mama natură. Mama ei de natură care în fiecare an ia prin surprindere 2 categorii: autoritățile și proștii...”, a scris pe Facebook actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu.

Comenteaza