Video Scandal filmat la Ciurila. Sergiu Sotelecan: "S-o dat să mă lovească la mine acasă. Stau aici până vine poliţia"

Scandal filmat la Ciurila. Sergiu Sotelecan: "S-o dat să mă lovească la mine acasă. Stau aici până vine poliţia"
| Foto: captura Facebook Sergiu Sotelecan

Sergiu Sotelecan a publicat pe pagina sa de Facebook o filmare în care îl imobilizează pe un cetățean despre care spune că l-ar fi atacat şi că a intrat ilegal pe proprietatea lui. 

Sotelecan este urcat la propriu peste omul mult mai firav decât el, iar mai mulţi oameni filmează scena. Sergiu Sotelecan spune pe filmare că bărbatul a fost amendat de mai multe ori, dar judecătorii i-au anulat sancțiunile.

"Domnule primar corupt, uite ce se întâmplă din cauza dumitale. 
În fiecare zi vin ăştia pe care îi susţii tu.
Uite-te criminali de judecători, care sunteţi şi care anulaţi amenzile. O primit 6 amenzi, amu i-o făcut plângere penală la şeful de post.
O venit la mine şi s-o dat la mine. Ni câţi martori am aci ni. Că s-o dat să mă lovească la mine acasă. 
Uite-te domnule primar, ruşine să îţi fie, măi nemernicule, ai furat tătă comuna asta, cu oameni din ăştia pă mână. 
Da nu-i bai. Uite-te ce beat şi drogat e! 
Filmează, uite-te câţi martori am aicea.
Uite-te, ne-o intrat în casă. 
Stau aici până vine poliţia. 
Nu ţi-e ruşine mă?
Ai venit cu securea să îmi ataci copiii", se aude vocea lui Sergiu Sotelecan pe filmare. 

La un moment dat omul spune "nu pot respira", iar în cele din urmă, după câteva minute este eliberat din strânsoare şi lăsat să se ridice până la venirea poliţiei. 

Se pare că este vorba despre un conflict mai vechi, pornit de la faptul că familia bărbatului imobilizat de Sergiu Sotelecan revendică un anumit drept de proprietate, unde se afla casa consilierului PSD, și unul dintre lacuri.

Susţinătorii consilierului PSD spun că în scena filmată a fost vorba de violare de proprietate, legitimă apărare, iar dacă omul nu va lua amendă atunci înseamnă că autorităţile sunt în complicitate cu acesta. 

Acesta spune că are acte prin care poate dovedi că este proprietarul de drept a ceea ce revendică alţii şi că nu îi este frică să lupte "împotriva sistemului". "Eu am dreptate. M-am luptat cu sistemul deşi mi s-o spus nu te lupta cu sistemul că-i foarte bine organizat. Dacă ai cinste şi ai demnitate poţi să lupţi cu orişicine  păntru că Dumnezeu îi alături de oamenii de calitate", a publicat Sotelecan o nouă filmare.  

Acesta spune că îi invită pe cei care au pământuri sub lac alături de el pentru a-şi apăra drepturile şi să se facă dreptate, iar primăria trebuie să găsească o formulă prin care să îi ajute pe oameni. "Domnule primar, fă ce ai spus că faci! (...) Sotelecan va fi primul autorizat care va lucra pe feremele acestea piscicole", adaugă acesta. 

Comenteaza