Șofer aproape de comă alcoolică, zigzaguri pe Clinicilor. S-a trezit după gratii

Șofer aproape de comă alcoolică, zigzaguri pe Clinicilor. S-a trezit după gratii

Polițiștii clujeni au reținut, marți seara, pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca, un șofer care conducea băut, având o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier Cluj-Napoca au dispus marți, 29 noiembrie 2022, măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Cluj-Napoca, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost interceptat în trafic de polițiști, în jurul orei 19.40, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Clinicilor din municipiu.

"Acesta a fost testat alcoolscopic, fiind înregistrată concentrația de 1,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului a fost dispusă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", informează IPJ Cluj.

Comenteaza