Sports Festival 2023. Legendele fotbalului, pregătite pentru un adevărat spectacol pe Cluj Arena

Sports Festival 2023. Legendele fotbalului, pregătite pentru un adevărat spectacol pe Cluj Arena

Romania All Stars și Galatasaray Legends vor oferi publicului clujean o experiență de neuitat în cadrul celui mai mare eveniment din România dedicat sportului.

Cu doar câteva ore înainte de mult așteptatul joc de pe Cluj Arena, protagoniștii spectacolului au vorbit despre ceea ce înseamnă partida din cadrul Sports Festival 2023. Co-fondatorul festivalului, Patrick Ciorcilă, Gică Hagi, Gică Popescu, dar și foștii lor colegi de la Galatasaray, Mario Jardel și Umit Davala au fost prezenți la conferința de presă premergătoare jocului.

Patrick Ciorcilă: "Ieri a fost o primă zi incredibilă la Sports Festival, cu un număr record de participanți, care ne-a depășit așteptările. Sunt onorat să fiu la masă cu legende la echipei naționale și ale celor de la Galatasaray. Vrem să le mulțumim că sunt aici, e un club legat de istoria României datorită lui Gică Hagi și Gică Popescu, dar și a altor jucători care au evoluat acolo"

Gică Popescu: "Ne bucurăm să fim aici, la acest meci. Pentru mine și pentru Gică este un moment emoționant, mai ales că vom juca pentru ambele echipe. De fiecare dată când îmbrăcăm tricoul echipei naționale simțim o bucurie aparte.

Desigur are o însemnătate la fel de importantă. Faptul că îmbrăcăm aceleași tricouri nu înseamnă totuși că avem aceeași viteză (râde). Ne-am urcat și pe cântar și din păcate arată mult diferit"

Gică Hagi: "Sunt fericit să fiu din nou la Cluj. E o bucurie să ne revedem colegii de la echipa națională și de la Galatasaray. Ne-am amintit de perioadele frumoase de la ambele echipe, am făcut performanță și am avut parte de multe bucurii. Felicitări lui Patrick și echipei lui pentru acest eveniment! Felicitări și orașului pentru că e deschis pentru astfel de evenimente!"

Mario Jardel: "Îi mulțumesc lui Patrick pentru invitație și pentru organizare. Mă bucur că m-am reîntâlnit cu Hagi și Popescu, sper să fie o zi frumoasă și să trăim aceleași bucurii. Și sper că Hagi o să îmi pună din nou mingea pe cap, ca pe vremuri"

Umit Davala: "A avut ocazia să câștig trofee alături de acești oameni și mă bucur să revăd vechi prieteni. Trăiesc aceleași emoții ca atunci când câștigam acele trofee și cu siguranță va fi o plăcere să joc din nou alături de ei. Cu toții am mai luat niște kilograme, dar vom face tot ce putem pe teren"

Partida dintre Romania All Stars și Galatasaray Legends va avea loc în această seară, de la 20:30.

Comenteaza