Studentul din Cluj, care a supraviețuit accidentului din Bistrița, a fost externat

Studentul din Cluj, care a supraviețuit accidentului din Bistrița, a fost externat

Studentul de la UTCN, originar din Suceava, singurul supraviețuitor al accidentului din Bistrița-Năsăud, în urma căruia au murit 3 persoane, a fost externat din spital.

”Tânărul în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, care fusese internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în stare gravă în urma accidentului rutier din localitatea Telciu, a fost externat în cursul zilei de ieri, 18 ianuarie, cu stare generală bună. Având în vedere traumatismele pe care le-a suferit, dar a căror evoluție a fost favorabilă, pacientul se va prezenta la control medical periodic”, a informat, la solicitarea jurnaliștilor de Bistrița Express, purtătorul de cuvânt al SJU, Camelia Strungari.

Accidentul din 15 ianuarie 2023, de pe DN 17 C, la ieșirea din comuna Telciu spre comuna Romuli, s-a soldat cu trei decese: Robert Cehren (21 de ani), Alexandra Străjeriu (20 de ani) și Costică Cehren (40 de ani) – unchiul lui Robert Cehren. Studentul Daniel Rusu, a fost singurul supraviețuitor.

Mașina era condusă de Robert Cehren (21 de ani). Autoturismul a derapat și a lovit din lateral un autocar plin cu călători. Mașina a fost proiectată apoi în râul Sălăuța, de pe marginea drumului.

Tinerii din autoturism se întorceau la facultățile din Cluj-Napoca, iar unchiul lui Robert urma să ia un avion pentru a pleca la munca în străinătate.

Comenteaza