Video Viceprimarul Dan Tarcea, despre candidatul PNL la prezidențiale: „Nicolae Ciucă are șanse mari să fie următorul președinte al României”

Viceprimarul Dan Tarcea, despre candidatul PNL la prezidențiale: „Nicolae Ciucă are șanse mari să fie următorul președinte al României”
| Foto: Vizita lui Nicolae Ciucă la Cluj-Napoca la începutul lunii august

Cei aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara reuniți în Consiliul Național al PNL de duminică au votat în unanimitate pentru ca Nicolae Ciucă să reprezinte partidul în alegerile prezidențiale de la sfârșitul acestui an.

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre alegerea liderului Partidului Național Liberal ca și candidat la prezidențiale.

A fost un congres foarte bun în care s-au eliminat foarte multe elemente care până acum nu erau clarificate. Erau discuții în spațiul public legate de candidați și de cine vor fi aceștia. S-a discutat inclusiv de primarul Emil Boc. El a spus întotdeauna că nu își dorește să candideze pentru președinția României. Au fost foarte multe fake news-uri în acest sens. 

Mă bucură foarte tare că domnul președinte Ciucă a venit cu un proiect pentru România în care a atins toate elementele neceseare. Și da, ca un militar de profesie, atunci când sună alarmă și noi toți ceilalți fugim, cei care sunt în acest sistem aleargă către pericol. Acesta cred că este un mare atu pe care îl are domnul Ciucă pentru a putea fi ales de către români.

El insuflă incredere, omenie și este un om pe care te poți baza în orice situație. Asta a demonstrat-o și în perioada în care a fost premier și sunt convins că o va demonstra și atunci când va fi președinte dacă românii îl vor alege. Eu cred că are șanse mari să fie următorul președinte al României”, a declarat, la ZIUA LIVE, Dan Tarcea.

„Mă aștept să fie o campanie electorală urâtă, cu multe atacuri”

Viceprimarul Clujului a mai fost întrebat ce așteptări are de la campania pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din noiembrie-decembrie.

„În campaniile electorale se spun foarte multe minciuni de obicei. Clujenii trebuie să vadă diferența între cei care au spus povești și cei care au realizat lucruri. Cred că din acest punct de vedere avem un avantaj. Suntem partidul care dacă am promis o chestiune ne-am și ținut de ea. Sigur, nu întotdeauna am reușit să ducem toate proiectele la bun sfârșit, unele au avut întârzieri sau au întârzieri, dar important este că noi suntem cei care avem capacitatea de a găsi soluții ca proiectele să meargă mai departe. Mă aștept iarăși să fie o campanie urâtă cum a fost cea de la locale. A fost una dintre cele mai mizerabile campanii pe care eu le-am trăit. Mă aștept să fie tot felul de atacuri. Astea nu vin de la noi, ci de la contracandidaților care nu au ce să prezinte și recurg la astfel de tertipuri”, a precizat Tarcea.

Comenteaza