Wizz Air suspendă 12 rute din România. Aeroportul Cluj, pe lista ajustărilor / Banii luați, curse anulate

Wizz Air suspendă 12 rute din România. Aeroportul Cluj, pe lista ajustărilor / Banii luați, curse anulate
| Foto: https://www.wall-street.ro

Compania aeriană low-cost, Wizz Air, nu va mai opera în sezonul de iarnă, de la finalul lunii octombrie, zboruri spre și dinspre 12 rute. Patru aeroporturi românești sunt pe lista zborurilor ajustate, printre care și Aeroportul internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca. 

A devenit o adevărată loterie un concediu planificat cu un zbor Wizz Air.  Nu se știe niciodată când și de ce poți rămâne pe dinafară. Fie pentru că se vând mai multe bilete decât locurile din avion, fie că se anulează cursele. Wizz Air încurcă din nou concediile românilor și anulează o serie de curse spre destinații de vacanță îndrăgite de aceștia.

Compania low-cost maghiară a anulat în urmă cu câteva zile zborurile pe care le programase să fie operate în sezonul de iarnă 2023/4 pe 12 rute aeriene spre și dinspre România, a transmis luni boardingpass.ro.

Conform datelor din sistemul de rezervări, Wizz Air nu va mai zbura de la finalul lunii octombrie 2023 din București spre aeroporturile din Aarhus (Danemarca), Alghero (Italia), Malmo (Suedia) și Santander (Spania).

Aceasta renunță, tot de la finele lunii octombrie 2023, și la zborurile dintre Iași și aeroporturile din Catania și Treviso (Italia), dar și la una dintre rutele operate din Timișoara, cea spre aeroportul din Treviso (Italia).

Wizz Air face ajustări și rețelei de rute a bazei operaționale din Cluj Napoca. Tot de la sfârșitul lunii octombrie, aceasta va înceta să mai zboare spre Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Liverpool (Marea Britanie), Luqa (Malta) și Napoli (Italia), chiar dacă a vândut bilete pe aceste curse de ceva vreme. 

Wizz Air a anulat definitiv în ultimele luni mai multe rute spre și dinspre aeroporturi din România. Deocamdată este neclar dacă aceste rute vor fi reluate în vara anului 2024 sau nu. De asemenea, este neclar motivul care a stat la baza deciziei companiei low-cost de a anula zborurile pe cele 12 rute din România de la finale lunii octombrie 2023, mai precizează boardingpass.ro.

Comenteaza