Circulația de pe Valea Oltului, închisă de LUNI! Ce rute alternative sunt disponibile

Circulația de pe Valea Oltului, închisă de LUNI! Ce rute alternative sunt disponibile

Circulația de pe Valea Oltului, unul dintre cele mai tranzitate drumuri din țară, va fi închisă între 8 iulie şi 9 august, pe perioada zilei. Cei care vor să ajungă din București la Sibiu vor trebui să parcurgă sute de kilometri în plus, pe rute ocolitoare, iar traficul de pe Drumul Național 1 s-ar putea dubla. Motivul pentru care DN7 va fi închis este construcția viitoarei autostrăzi pentru care este nevoie de defrișări în zonă.

Oamenii trebuie să știe că de pe data de 8 iulie până pe data de 9 august, DN 7 Valea Oltului va fi închis între orele 06:00-20:00. Vorbim de o porțiune de 8 km între localitățile Lazaret și Boița, care va fi închisă, și asta pentru că este nevoie să fie făcute defrișări pentru a face loc tronsonului doi al autostrăzii Sibiu-Pitești. Locuitorii care stau în localitatea Lazaret vor putea să traverseze zona închisă de două ori pe zi: dimineața de la 07:00 la 07:30 și după-amiază de la 16:00 la 16:30, însă aceștia vor traversa zona doar însoțiți de reprezentanți ai antreprenorului. De asemenea, autospecialele poliției, pompierilor sau ambulanței vor putea să traverseze zona închisă însoțiți de reprezentanții antreprenorilor pentru a ajunge la cazurile urgente. 

Rutele alternative pentru Valea Oltului sunt în acest moment Valea Jiului, Valea Prahovei și Drumul Național 1.  Alte rute alternative pot fi Transfăgărășanul și Transalpina. 

 

Comenteaza