Abonament pentru Facebook și Instagram. Cât costă să scapi de reclame

Abonament pentru Facebook și Instagram. Cât costă să scapi de reclame
| Foto: diy13@ya.ru - Depositphotos.com

Meta, compania mamă a Facebook și Instagram a anunțat că utilizatorii din Europa vor putea plăti un abonament lunar pentru a scăpa de reclame pe aceste două rețele de socializare.

Pentru cei care nu doresc un astfel de abonament, totul va rămâne aşa cum este acum, dar pentru abonaţi, costul lunar variază în funcție de sistemul de operare.

Un abonament lunar pentru a utiliza Facebook şi Instagram fără publicitate. Meta anunţă sosirea acestei noutăţi în Europa: „Credem cu tărie într-un internet fără reclame susţinut de reclame şi vom continua să oferim acces gratuit la produsele şi serviciile noastre, indiferent de diferitele bugete. Ne angajăm să păstrăm informaţiile oamenilor private şi sigure, în conformitate cu reglementările noastre şi cu Regulamentul UE privind protecţia datelor”.

Alternativ, utilizatorii vor putea continua să folosească platformele în mod gratuit, însă cu reclame pe care algoritmii le consideră potrivite.

Prețul pentru „ADFREE” diferă în funcție de sistemul de operare

„În funcţie de alegerea de a activa abonamentul de pe web sau de pe mobil", explică Meta, „costul va fi de 9,99 euro pe lună pe web, respectiv 12,99 euro pe lună pe iOS şi Android. Indiferent de locul în care se face achiziţia, abonamentul va fi valabil pentru toate conturile de Facebook şi Instagram conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului. Până la 1 martie 2024, abonamentul iniţial va fi valabil pentru toate conturile conectate la Centrul de gestionare a conturilor utilizatorului. Începând cu 1 martie 2024, pentru fiecare cont suplimentar conectat la Centrul de gestionare a conturilor de utilizator se va aplica o taxă suplimentară de 6 euro pe lună pentru abonamentele subscrise pe web şi de 8 euro pe lună pentru cele activate pe iOS şi Android".

Abonamentul fără publicitate va fi disponibil pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani.

Potrivit presei italiene, data la care se va introduce noutatea este 6 noiembrie.

loading...
Comenteaza