Consilierii locali din Opoziţie îi bat obrazul lui Boc: "numai gura e de el!". Ce îi reproşează

Consilierii locali din Opoziţie îi bat obrazul lui Boc:
După ce primarul Emil Boc a declarat ieri în conferinţa sa de presă săptămânală că nu are printre priorităţi achiziţia de tramvaie în acest an şi după ce a recunoscut că parking-ul din Mănăştur e blocat de insolvenţa constructorului, consilierii locali din opoziţie, PNL, îi bat obrazul: "numai gura este de acest edil".

"În nici o săptămână, Emil Boc pierde două dintre pariurile pe obiectivele majore ale Clujului", spun aceştia într-un comunicat de presă. "Prin renunțarea la achiziția de noi tramvaie, Emil Boc începe să piardă din pariurile propuse de către grupul consilierilor locali ai PNL Cluj-Napoca și rămâne, din păcate, așa cum s-a stabilit: numai gura este de acest edil".

Aceasta, după ce ieri Boc a declarat că nu cumpără tramvaie noi în acest an, după ce europenii au investit din bani publici peste 163 milioane de lei pentru reabilitarea liniei de tramvai. "În plus, prin intrarea în insolvență a firmei Construdava, care construiește parkingul de pe strada Negoiu, primarul Emil Boc este pe cale să piardă și pariul cu numărul 3, de o manieră pe care nici noi nu am crezut-o posibilă", arată consilierii locali ai PNL, care adaugă că "îl roagă" pe primarul Emil Boc să găsească "de urgență soluții pentru a nu pierde și acest pariu".

"Acestea sunt sunt faptele reale, nu vorbele despre cât de rapid se mișcă lucrurile în oraș, conform laudelor de sine ale lui Radu Moisin, căruia îi remintim că s-a așternut praful pe toate cele 12 obiective majore ale municipiului. Am dori să nu se aleagă și praful de ele. De aceea așteptăm cu interes ca preocupările primarului și echipei sale de consilieri chiar să se concretizeze în fapte", arată consilierii locali ai PNL.

Etichete
Comenteaza