Emil Boc, tare ca Arnold Schwarzenegger

Emil Boc, tare ca Arnold Schwarzenegger
Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului promite la Cluj o investiţie care este copiată după un business al celebrului actor de filme de acţiune.

Dacă poate Arnold Schwarzenegger, putem şi noi. Emil Boc a declarat luni, la REALITATEA FM, că doreşte să aibă pună bazele unui centru comercial de tip „outlet", Cluj Shopping City. Pentru români, cea mai cunoscută investiţie despre acest fel este Designer Outlet Store, de la Parndorf (Austria), o afacere patronată de celebrul actor de filme de acţiune Arnold Schwarzenegger.

„Vrem să facem Cluj Shopping City. Mulţi mi-au spus că merg la Parndorf la cumpărături, pentru că acolo găsesc produse de calitate la preţuri mai mici. Clujul poate avea şansa să devină un obiectiv pentru locuitorii din Transilvania în materie de shopping, având cel mai modern centru de acest fel, unde oamenii pot veni să cumpere la preţuri mai mici. Primăria va pune la dispoziţie terenul, nu vorbim de locaţie, pentru a nu încuraja specula imobiliară. Avem însă mai multe variante şi există deja interes din partea unor investitori", a spus Boc.

La outletul de la Parndorf, marile branduri îşi aduc nu doar colecţiile noi, ci şi lucrurile din sezoanele trecute, rămase nevândute, cărora le aplică reduceri între 30 şi 70%. Cele mai mici preţuri apar la final de sezon, în lunile ianuarie-februarie şi iulie-august. La Parndorf se găsesc articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, de la Nike, Reebok, Puma şi Adidas până la Ralph Lauren, Ermenegildo Zegna, Lacoste, Burberry, Tommy Hilfiger, dar şi mărci de cosmetice (Body Shop) sau de decoraţiuni interioare şi accesorii pentru casă (Tefal).

Arnold Schwarzenegger, ex-guvernatorul statului California, a investit în săli de fitness şi festivaluri de sport, în restaurante (cel mai cunoscut fiind Planet Hollywood, unde ceilalţi acţionari erau Demi Moore, Bruce Willis şi Sylvester Stallone), dar şi într-un mall din Columbus, statul Ohio.

Comenteaza