DGASPC Cluj pierde imobilul din Mănăştur transformat în locuinţă pentru angajaţi

DGASPC Cluj pierde imobilul din Mănăştur transformat în locuinţă pentru angajaţi
Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj pierde imobilul de pe Aleea Padin transformat ilegal în locuinţă pentru zece angajaţi ai instituţiei. Decizia a fost luată, vineri, de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj după ce o comisie a făcut verificări la faţa locului.

CJ Cluj a decis, vineri, să revoce dreptul de administrare al DGASPC asupra imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, pe Aleea Padin la numărul 20, propunerea venind din partea preşedintelui administraţiei judeţene, Alin Tişe.

Imobilul a fost dat spre administrarea DGASPC pentru desfăşurarea activităţii Comisiei de evaluare medicală a personalelor cu handicap adulţi a judeţului Cluj, dar aceasta a fost mutată pe strada Eremia Grigorescu. Din luna iunie a anului 2015, zece angajaţi ai direcţiei au primit acordul conducerii instituţiei să locuiască temporar în spaţiul în cauză, acest imobil urmând să fie utilizat în cadrul altui proiect.

Directorul DGASPC, Dan Tămaş, a declarat că a luat decizia de a-i lăsa pe angajaţi să locuiască în acel spaţiu deoarece aveau venituri mici şi proveneau din sistemul de protecţie socială.

Mai multe detalii despre acest subiect, ZIUA de CLUJ a relatat AICI.

Comenteaza