Contractul de închiriere a Cluj Arena de către "U" Cluj va fi făcut public

Contractul de închiriere a Cluj Arena de către
Contractul de închiriere a stadionului Cluj Arena de către Universitatea Cluj, care nu a fost aprobat încă de consilierii judeţeni, va fi făcut public. Aceasta este decizia forului, în urma unui amendament cerut de doi consilieri judeţeni.

Confidenţialitatea documentului era explicitată în articolul 13 al contractului de închiriere care este analizat de o oră şi jumătate de către consilierii judeţeni, în aceste momente. "Documentul este oricum public, deja, iar clauza de confidenţialitate nu se mai justifică", a spus preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, adăugând că este de acord cu propunerea.


Eliminarea clauzei de confidenţialitatea  fost votată de 26 de consilieri, în vreme ce doi dintre consilieri s-au abţinut. Amendamentul a fost propus de doi membri ai CJ Cluj - Vakar Istvan (UDMR) şi Alexandru Coroianu (PDL).

 

Contractul a fost negociat de o echipă de cinci membri din partea Consiliului Judeţean pe de o parte, şi vicepreşedintele clubului, Florin Bolchiş, de cealaltă parte. "Clubul nu are nicio problemă să facă acest contract public. Îl vom pune chiar pe site-ul nostru, de astăzi, nu avem nimic de ascuns", a spus el.

Comenteaza