3 maşini abandonate pe Lunii

3 maşini abandonate pe Lunii
Problema maşinilor abandonate pe carosabil rămâne acută în Cluj-Napoca, unde locurile de parcare sunt puţine, iar maşinile - tot mai multe. O astfel de situaţie se află şi pe strada Lunii, unde pe distanţa dintre două numere topografice, 11 şi 13, sunt abandonate trei maşini. Cetăţenii din zonă cer îndepărtarea acestora, pentru că "sunt puţine locuri de parcare".


">

"Sunt cel putin trei masini abandonate pe strada Lunii 11-13. Este vorba despre două Dacii - ambele de culoare gri , una cu număr de CJ, cealaltă cu număr de Maramureş - şi o maşină albastră a cărei marcă nu o cunosc", spune clujeanca Roxana Dârjan într-o reclamaţie pe domnuleprimar.ro.

 

Ea spune că maşinile sunt abandonate de un an, "sunt ruginite, au cauciucuri sparte şi sunt imposibil de folosit". "La noi pe stradă sunt puţine locuri de parcare, astfel sunt seri în care caut un loc 20 minute şi ajung să parchez la magazinul Profi, în parcare, pentru că efectiv nu sunt locuri", spune ea.

Amintim, numai la începutul acestui an, până la jumătatea lunii martie, au fost identificate şi aplicate somaţii pe un număr de 137 autovehicule cu aspect de maşini abandonate. Dintre acestea, doar 41au fost ridicate de pe domeniul public în urma măsurilor întreprinse de Poliţia Comunitară.

Comenteaza