Foto A fost instalat podul metalic spre Valea Drăganului. Trafic alternativ, pe câte un sens

A fost instalat podul metalic spre Valea Drăganului. Trafic alternativ, pe câte un sens
Pod Valea Drăganului
Pod Valea Drăganului
Pod Valea Drăganului
Pod Valea Drăganului

Lucrările de instalare a podului metalic provizoriu peste Crișul Repede, spre Valea Drăganului, au fost finalizate, iar circulația rutieră a fost redeschisă.

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din satele Valea Drăganului, Tranișu și Lunca Vișagului faptul că, în localitatea Valea Drăganului, pe drumul județean 764B, lucrările de instalare a podului metalic provizoriu peste râul Crișul Repede au fost finalizate iar circulația rutieră a fost redeschisă.

Podul metalic provizoriu are o deschidere de 17 metri și suportă un tonaj maxim de 40 de tone, traficul rutier desfășurându-se, alternativ, pe câte un sens de circulație.

Lucrările de instalare a podului au durat șapte zile, perioadă în care participanții la trafic au avut la dispoziție trei rute alternative.

Instalarea podullui metalic a început în urmă cu o săptămână, după ce vechiul pod peste care se trecerea pentru a ajunge în Valea Drăganului a fost distrus la începutul lunii mai, când muncitorii care lucrau la consolidarea acestuia au săpat prea mult la baza pilonilor de susținere și podul s-a surpat. Ulterior, a fost încropit un pod provizoriu care, însă, nu a rezistat, fiind luat de viituri.

Comenteaza