ADMINISTRAŢIE. Doi pe un post de subprefect: Jorj şi Petrindean îşi dispută funcţia de o jumătate de an

ADMINISTRAŢIE. Doi pe un post de subprefect: Jorj şi Petrindean îşi dispută funcţia de o jumătate de an
Mircea Jorj nu se mai întoarce în funcţia de subprefect, chiar dacă va ataca decizia instanţei, prin care a fost înlocuit din funcţie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
"Voi ataca decizia, dar nu mă mai întorc la Prefectură. Prefer să mă axez pe cariera politică, dar vreau să demonstrez ilegalitatea deciziei instanţei", a spus Jorj. El a cerut daune materiale de 5.000 de lei şi daune morale de un leu, după ce a fost înlocuit din funcţie, în toamna anului trecut, de către Călin Petrindean.

Petrindean a ocupat funcţia de subprefect în octombrie, Jorj a atacat decizia în instanţă şi a recâştigat funcţia în noiembrie, când a preluat din nou postul. Apoi, în urmă cu trei săptămâni, instanţa i-a dat câştig de cauză lui Petrindean, care a preluat din nou funcţia. “Mi-am preluat postul de două săptămâni, decizia instanţei nu e definitivă dar potrivit legii instanţa de fond s-a pronunţat, deci pot să-mi reiau funcţia. înainte eram doar suspendat”, a declarat Petrindean.

Amintim că Guvernul l-a numit, la începutul lunii octombrie, într-una din funcţiile de subprefect al judeţului Cluj, pe Călin Petrindean, jurist în Primăria Turda, după ce prin aceeaşi hotărâre de Guvern
a fost demis din funcţie Mircea Jorj.

Acesta din urmă a fost instalat în funcţie, fără concurs, în luna februarie a anului trecut.

Comenteaza