Alte 13 milioane de lei pentru repararea și modernizarea drumurilor județene din Cluj

Alte 13 milioane de lei pentru repararea și modernizarea drumurilor județene din Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consilierii județeni ai Clujului vor aproba, în ședința ordinară de joi, 13 milioane de lei în plus destinați lucrărilor la drumurile județene.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre ce vizează suplimentarea cu 5.000.000 de lei a bugetului destinat executării lucrărilor de întreținere a drumurilor județene, respectiv a serviciilor aferente anotimpului rece în perioada noiembrie – decembrie 2024.

De asemenea, proiectul vizează și suplimentarea cu 8.000.000 de lei a bugetului destinat lucrărilor de investiții care vizează drumurile județene, respectiv celor de reabilitare și modernizare finanțate din bugetul propriu al forului administrativ județean.

„Îmbunătățirea infrastructurii rutiere a județului Cluj reprezintă, în continuare, o prioritate absolută. Tocmai de aceea am inițiat acest demers de alocare suplimentară de fonduri, din dorința de a putea interveni pe cât mai multe sectoare ce prezintă o importanță majoră pentru locuitorii județului”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Proiectul de hotărâre urmează a fi supus aprobării plenului în ședința de joi, 17 octombrie 2024, a Consiliului Județean Cluj.

Comenteaza