Video Anunț important făcut de primarul Bogdan Pivariu: „Dispare un alt simbol al neputinței vechiului Florești”

Anunț important făcut de primarul Bogdan Pivariu: „Dispare un alt simbol al neputinței vechiului Florești”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Edilul celei mai mari comune din țară face referire la eliminarea țevii de gaz din intersecția străzii Sub Cetate.

Potrivit primarului din Florești, prin eliminarea acestei țevi nu doar că se elimină inesteticul, ci se și reduce pericolul unui accident rutier care putea duce la o deflagrație.

Am eliminat țeava de gaz din intersecția străzii Sub Cetate. Dispare un alt simbol al neputinței vechiului Florești.

Prin eliminarea acestei țevi nu doar eliminăm inesteticul, ci și reducem pericolul unui accident rutier care ar putea duce la o deflagrație. De asemenea, prin reînnoirea întregii rețele de gaz din Florești, asigurăm un debit mult mai mare pentru a acoperi nevoia actuală.

Urmează lucrările de lărgire a acestei intersecții, precum și cele de pe strada Tauțiului. Se încheie astfel un proiect care elimină un alt simbol al neputinței din Florești. Timp de aproape 3 ani, s-a lucrat intens la proiectul de introducere în subteran a rețelei aeriene de gaz care traversează Floreștiul.

La finalul lucrărilor, se vor fi modernizat 860 de metri liniari de țeavă supraterană de pe străzile din Florești. Știu că mulți dintre dumneavoastră ați fost afectați de aceste lucrări. Vă mulțumesc pentru implicare și răbdare”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza