News alert Aplicație pentru plata parcărilor din Cluj

Aplicație pentru plata parcărilor din Cluj

Clujenii au la dispoziție o nouă modalitate modernă și rapidă pentru plata parcărilor stradale cu cardul, prin utilizarea telefonului mobil. ParkingPay permite plata parcărilor aflate în zona 1 (1.254 locuri de parcare) și zona 2 (3.099 locuri de parcare) a orașului.

Aplicația este disponibilă atât în sistemul de operare Android cât și în iOS. După instalarea aplicației, utilizatorul trebuie să își creeze un cont, să introducă datele pentru facturare, datele mașinii și cardul bancar. În momentul achitării taxei de parcare prin intermediul aplicației nu se percep comisioane.

În momentul parcării, utilizatorul apasă butonul „Parchează” și alege intervalul de timp pentru care va fi facturată parcarea. Aplicația va trimite automat o notificare de atenționare cu câteva minute înainte de expirarea timpului pentru parcare - în funcție de preferințele utilizatorului acest interval se poate modifica.

Aplicație pentru plata parcărilor din Cluj

Pe lângă această modalitate, cetățenii pot efectua plata parcării astfel: cu bancnote și monede sau plata cu cardul la parcometrele stradale, plata prin sms, tichete de parcare răzuibile.

Comenteaza