Atenție, floreșteni! Noi restricții de circulație în comună

Atenție, floreșteni! Noi restricții de circulație în comună
| Foto: Facebook.com/primariacomuneifloresti

Primăria comunei Florești a anunțat că accesul pentru traficul rutier în intersecția D. Mocanu și str Eroilor, va fi restricționat, începând de marți, 18 octombrie, pentru continuarea lucrărilor din zonă.

Anunț continuare lucrări în intersecția D. Mocanu cu str Eroilor- oprire trafic pentru patru zile.

Acces restricționat pentru traficul rutier în intersectia D. Mocanu și str Eroilor, începând de marți 18 octombrie, pentru continuarea lucrărilor. Începând de marți va demara pregătirea sectorului pentru asfaltare, realizare accese, respectiv trotuare.

Circulația rutieră va fi oprită în totalitate în următoarele patru zile (marti-vineri, 18-21 octombrie), pe strada D Mocanu de la intersecția cu Eroilor, pentru continuarea lucrărilor la proiectul de modernizare a drumului, după ce etapele de lucrări au permis în ultimele săptămâni redeschiderea temporară a traficului pe drum de pământ, după întubarea Văii Sinaslaului.

Pietonii vor avea acces interzis pe portiunea amintită din strada Eroilor, dar pot circula în siguranță prin curtea Primăriei”, au transmis reprezentnații primăriei Florești

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza