Bani de la CJ Cluj pentru repararea a două școli din județ

Bani de la CJ Cluj pentru repararea a două școli din județ
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre ce vizează alocarea a 340.000 de lei din fondul de rezervă al bugetului județului pentru realizarea unor lucrări la două unități școlare clujene.

Proiectul propune, astfel, alocarea a 170.000 de lei comunei Cămărașu, pentru schimbarea acoperișului la Școala Gimnazială Cămărașu.

Necesitatea acestei lucrări e determinată de faptul că actualul acoperiș s-a deteriorat, existând infiltrații de apă care pot afecta renovările făcute în ultimii ani în interiorul clădirii.

De asemenea, în vederea finanțării lucrărilor de reparații la acoperișul Școlii Gimnaziale Chiuiești, acesta fiind deteriorat, prin proiectul de hotărâre se propune alocarea către  comuna Chiuiești a sumei de 170.000 de lei.

„Continuăm să sprijinim autoritățile locale din mediul rural, și nu numai, pentru a îmbunătăți  infrastructura școlară. Obiectivul nostru este acela de a asigura tuturor elevilor din județ accesul la o educație de calitate și la condiții optime de învățare.”

Reamintim faptul că, anterior, în lunile august și septembrie a.c., Consiliul Județean Cluj a alocat suma de 942.600 lei altor opt comune clujene pentru acoperirea cheltuielilor de reparații și reabilitare termică a unităților de învățământ școlar și preșcolar precum și pentru achiziția unui microbuz școlar.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza