Blocurile de 8 etaje cu supermarket, biserica și crede, de lângă linia ferată, ale fraţilor Aşchilean, în Consiliu Local

Blocurile de 8 etaje cu supermarket, biserica și crede, de lângă linia ferată, ale fraţilor Aşchilean, în Consiliu Local

Proiectul HCL privind aprobarea P.U.Z. – de restructurare urbană, str. Fabricii de Zahăr-str. Câmpul Pâinii; beneficiare: NORD CONFOREST S.A., REGGIA CAPITAL & REAL ESTATE S.R.L. și S.C. OSTINA-PROD S.R.L. ajunge, luni, pe masa consilierilor locali.

Un nou ansamblu multifuncţional va fi ridicat pe strada Fabricii de Zahăr. Investitori sunt fraţii Aşchilean, prin firma Nord Conforest.

Pe parcela 1 se vor construi doua imobile (1-2S)+P+8E, articulate de un parter comun unde vor fi amenajate supermarket, servicii și birouri. Accesele auto și pietonale se vor face din str. Câmpul Painii si str. Ghioceilor, iar parcările vor fi amenajate într-un parking subteran.

Pe parcela doi se va construi un imobil (1-2S)+P+8E și se va ridica un lăcaș de cult. La parterul clădirii se vor amenaja spații de învățământ, servicii, birouri. Accesul auto se va realiza din str. Ghioceilor și accesele pietonale din str. Câmpul Pâinii și str. Ghioceilor. Parcarea autovehiculelor se va realiza in parkingul subteran Lăcașul de cult va fi deservit de o piațetă și vor fi amenajate spații verzi cu acces semipublic.

Total locuri de parcare propuse, conform cu specificatiile de mai sus: 206 locuri

 

Comenteaza