Boc: "Clujul nu a avut niciodată o perioadă mai bună!"

Boc: "Clujul nu a avut niciodată o perioadă mai bună!"
| Foto: Arhiva

Primarul Emil Boc afirmă că Clujul este în "cea mai prosperă eră economică din întreaga lui istorie", cu proiecte de 5 miliarde de euro din fonduri europene, mai mult decât au unele țări din UE.

Primarul spune că pentru Cluj urmează cei mai prosperi ani în materie de investiții, care îl vor schimba radical, în următorii ani.

"Clujul va avea în perioada următoare cea mai prosperă eră economică din întreaga lui istorie în materie de investiții. A mai fost una în anii 2010-2011, când am avut 1 miliard de euro pentru Autostrada Transilvania, câteva sute de milioane de euro pentru centura Vâlcele-Apahida și câteva sute de milioane de euro pentru prelungirea Bulevardului Muncii până în Apahida, dar după acel moment, această infuzie de peste 4-5 miliarde de euro va schimba radical, în următorii 5 ani Clujul", a afirmat Emil Boc, marți, într-o conferință de presă.

"Clujul nu a avut niciodată o perioadă mai bună!"

Edilul a subliniat că municipiul Cluj-Napoca are în derulare proiecte de circa 5 miliarde de euro din fonduri europene, sumă care depășește fondurile pe care le primesc țări ca Malta sau Cipru.

"La Cluj sunt proiecte de 5 miliarde de euro. Înțelegeți ce înseamnă asta - 5 miliarde de euro? Dacă nici asta nu reprezintă dezvoltarea Clujului, atunci ce să mai spunem? Este mai mult decât primesc Malta sau Cipru de la UE ca țară, noi avem doar pentru un oraș! Să vedem partea plină a paharului. Evident că cu toții ne-am dori mai mult, cu toții am vrea să fie perfect, dar dacă suntem raționali, știm ce se poate face și care este orizontul rațional de realizare. Nu a avut niciodată Clujul o perioadă mai bună!", a punctat Boc.

Comenteaza