Boc dă din nou asigurări: "Copacii rămân în picioare pe Universității"

Boc dă din nou asigurări: "Copacii rămân în picioare pe Universității"

Primarul Emil Boc a reinterat, joi, că arborii de pe strada Universității din Cluj-Napoca, cu excepția a doi copaci, rămân pe poziție.

Lucrările pe străzile Universității și Kogălniceanu au intrat în linie dreaptă, până la finalul anului urmând să fie finalizate. Primarul Emil Boc a reinterat faptul că arborii de pe strada Universității, cu două excepții, rămân la locul lor.

"Este în aviz o recomandare de înlăturare a doi arbori, dar aceasta nu va fi pusă în aplicare, în sensul că este la latitudinea noastră. Și dacă tot am făcut o dezbatere publică pe o lună de zile Copaci vs aliniamente perfecte, rămân rămân adeptul copacilor. În afara celor doi, toți ceilalți vor rămâne. Când natural vor avea probleme, se vor deteriora, atunci vom discuta, acum toți copacii, cu excepția celor doi, rămân în picioare", a declarat Emil Boc, la Napoca Live.

Valoarea totală a proiectului finanțat prin fonduri europene „Lucrări de amenajare urbană strada Mihail Kogălniceanu, strada Universităţii şi străzile adiacente” este de 48.721.315,94 lei - aproximativ 10 mil. Euro și se desfășoară pe o suprafață de peste 25.000 mp, care include zona Mihail Kogălniceanu cu străzile adiacente - Universității, Emmanuel de Martonne, axa nord-sud alcătuită din străzile János Bolyai – Hermann Oberth – Kovács Dezsö, Gaál Gábor și Baba Novac, inclusiv Piața Cipariu. 

Lucrările sunt executate de către SC Astor Com SRL în colaborare cu RADP Cluj-Napoca. 

 

Comenteaza