Boc: ''Facem infrastructură ca să ajungi în 20 de minute din Florești, Bonțida, Jucu în Cluj-Napoca"

Boc: ''Facem infrastructură ca să ajungi în 20 de minute din Florești, Bonțida, Jucu în Cluj-Napoca"
| Foto: Ziua de Cluj / Hotnews

Emil Boc spune că marile proiecte de infrastructură rutieră sunt foarte importante pentru dezvoltarea integrată a zonei metropolitane a Clujului. 

„Dezvoltăm proiecte care să permită întregii zonei metropolitane să crească, nu va putea toată lumea să trăiască în municipiu, dar vor putea ajunge în 20 de minute din Jucu, Apahida, Bonțida cu trenul metropolitan în centrul Clujului, ca și cum ai ajunge dintr-un cartier al orașului. Facem centura metropolitană ca din Baciu, Florești sau Gilău să ajungi oriunde în Cluj în 20-25 de minute. Facem metroul, ca în 20 de minute să ajungi din Florești până a Podul IRA. Facem aceste investiții care vor da șansa dezvoltării noastre integrate, să fie în continuare Clujul un loc în care să ai motive să rămâi.

Să ai salarii bune, să ai educație, să ai sănătate, pentru că dacă pe acestea le ai, părinții își țin copiii acasă, nu mai pleacă nici ei în străinătate pentru că au salarii cât mai apropiate de ceea ce au în Occident. Nimeni nu vrea să își părăsească țara sau casa, nimeni nu se simte nicăieri mai bine ca acasă, dar sunt obligați din motive economice să plece, așa cum din nefericire au fost nevoiți în acești 20-30 de ani”, a declarat edilul Emil Boc, la un post de radio local. 

Comenteaza