Care este stadiul lucrărilor de reabilitare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Turda

Care este stadiul lucrărilor de reabilitare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din Turda
| Foto: Facebook Cristian Matei

Primarul de la Turda, Cristian Matei, anunță că la doar o lună de la semnarea contractului de renovare energetică a clădirillor rezidențiale multifamiliale din Lotul 1, lucrările avansează.

„La doar o lună de la semnarea contractului de renovare energetică, avem vești excelente despre progresul lucrărilor la clădirile rezidențiale multifamiliale din Lotul 1!

Prin renovarea energetică a acestor locuințe, ne dorim să oferim un confort sporit locuitorilor noștri, prin creșterea eficienței energetice a acestor blocuri. Beneficiarii acestui proiect nu sunt nevoiți să suporte cheltuielile cu aceste procese de renovare energetică.

În cadrul Lotului 1, transformările sunt deja evidente:

- Piața 1 Decembrie 1918 - Bloc 6B: izolare termică, înlocuirea tâmplăriei, îmbunătățiri la casa scării și actualizări electrice.

- Str. Dr. Ioan Rațiu, Nr. 18-22: izolare cu polistiren și lucrări în curs la casa scării și subsol,

- Str. General Dragalina, Nr. 2 - Bloc B2: izolare termică finalizată și pregătiri pentru înlocuirea tâmplăriei.

- Str. Liberății, Nr. 9 - Bloc M 40: fațade izolate și pregătiri pentru înlocuirea tâmplăriei.

Lotul 2 este în proces de evaluare financiară, iar lotul 4 se află în etapele inițiale ale evaluării tehnice”, a spus Cristian Matei.

Contractul de execuție pentru lucrările de renovare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale din municipiul Turda Lot 1, care vizează cele patru imobile a fost semnat în 12 aprilie.

Comenteaza