Care sunt propunerile clujenilor pentru bugetul pe anul 2013 VIDEO

Care sunt propunerile clujenilor pentru bugetul pe anul 2013 VIDEO
Bani pentru locuinţe sociale la Pata Rât, un sistem integrat de parcări sau refaţadizarea clădirilor din centrul istoric al oraşului. Acestea sunt câteva din propunerile clujenilor pentru bugetul pe anul 2013, care a intrat de astăzi în dezbatere publică.

Potrivit primarului Emil Boc, anul acesta Clujul va avea un buget de peste 215 milioane de euro, în creştere faţă de anul trecut. Mai mult de jumătate din bani sunt prevăzuţi pentru buna funcţionarea a municipalităţii, dar proiectul de buget cuprinde sume consistente şi pentru investiţii şi dezvoltare.

Clujenii au fost chemaţi să îşi exprime punctul de vedere cu privire la proiectul de buget. Printre propunerile lor se numără alocarea de fonduri pentru locuinţe sociale la Pata Rât, implementarea unui sistem integrat de parcări în municipiu sau bani pentru extinderea zonelor verzi.

Reprezentanţii primăriei spun că vor ţine cont de toate aceste solicitări şi, în măsura posibilităţilor, le vor cuprinde în proiectul de buget pentru acest an. O nouă dezbatere pe tema bugetului va avea loc joi după-amiază.

 

Comenteaza