Video Cât de sigură este apa pe care o beau clujenii. Șeful județului: „Eu cred că este mai bună decât apa plată din magazine”

Cât de sigură este apa pe care o beau clujenii. Șeful județului: „Eu cred că este mai bună decât apa plată din magazine”

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a spus, la emisiunea ZIUA LIVE, că apa potabilă pe care o beau clujenii este foarte bună, este sigură și poate fi consumată fără niciun motiv de îngrijorare.

Liderul forului administrativ județean clujean este de părere că apa care curge la robinetele clujenilor este chiar mai bună decât apa plată care se regăsește în magazine.

Eu spun că este o apă de cea mai bună calitate. Cei care ne ascultă pot să încerce. Eu, de exemplu, beau doar apă de la robinet. Consider că este mai bună decât apa plată pe care o cumpărăm din diferite magazine. Fiecare va avea propria părere. Eu cred, și având în vedere tehnologia pe care noi o implementăm, care este cea mai modernă la nivel european, de la stațiile de tratare, epurare, filtrare, până la rețelele care sunt noi și curate, cred că avem apă de bună calitate.

Este apă din zona de munte, de la Tarnița, e captată din lacurile noastre de acumulare. Fiecare dintre clujenii care ne ascultă au părerea lor, dar eu cred că, în momentul de față, Clujul are apă potabilă de cea mai bună calitate și poate fi consumată cu încredere. Este o infrastructură critică și noi, ca autoritate publică, avem multe obligații în acest sens. Oamenii o pot consuma cu încredere și nu au niciun motiv să-și facă griji în privința calității apei potabile de la robinet”, a declarat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Comenteaza