Cât vor costa lojele de pe Cluj Arena: licitaţiile pleacă de la 10.000 de euro pe an

Cât vor costa lojele de pe Cluj Arena: licitaţiile pleacă de la 10.000 de euro pe an
Cluj Arena va avea 20 de loje, fiecare de câte 12-15 locuri.

Cluj Arena va avea 20 de loje, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Alin Tişe. Acestea vor fi poziţionate deasupra primului nivel al tribunei şi vor avea câte 12-15 locuri fiecare. Tişe a anunţat că mai multe firme au anunţat deja că doresc să închirieze loje şi a declarat că va fi nevoit să facă licitaţie pentru adjudecarea lor.

"Am primit solicitări de la firmele care construiesc stadionul şi de la proiectanţi, dar şi de la firme cunoscute din Cluj, Banca Transilvania, Nokia, Ursus sau Terapia. Sunt cam 10 solicitări până acum şi am decis să facem licitaţie. Pentru cele opt loje centrale, patru pe o parte şi patru pe alta, preţul de pornire va fi 10.000 de euro. În total, sunt zece loje pe o parte şi zece pe cealaltă", a spus Tişe.

Şeful judeţului a subliniat că lojele vor fi concepute unitar, dar că fiecare firmă care închiriază o astfel de lojă o va putea mobila după gustul său.

La etaj va exista un restaurant cu vedere spre terenul de joc. "Avem mai multe săli de restaurant. După ce vor fi gata, vom vedea cui le concesionăm. Nu m-am gândit să le solicit concesionarilor să realizeze restaurante de un anumit profil sau specific", a menţionat Tişe.

Etichete
Comenteaza