Ce autobuz va circula pe strada Edgar Quinet + sens unic pe Negoiu

Ce autobuz va circula pe strada Edgar Quinet + sens unic pe Negoiu
Mijloacele de transport în comun vor circula şi pe Edgar Quinet, stradă recent intrată în proprietatea Primăriei Cluj-Napoca.

"La solicitarea cetăţenilor, Primăria municipiului Cluj-Napoca propune extinderea liniei de circulaţie a autobuzului nr. 19 pe strada Edgar Quinet şi instituirea sensului unic de circulaţie pe strada Negoiu, pe tronsonul cuprins între intersecţia străzilor: Balea cu Dimitrie Gusti şi str. Mehedinţi. Astfel, linia nr. 19 va urca pe strada Câmpului - Balea - Dimitrie Gusti - Edgar Quinet şi se va întoarce pe strada Edgar Quinet - Dimitrie Gusti - Negoiu - Mehedinţi, restul traseului rămânând nemodificat", se arată într-un comunicat de presă remis de administraţia locală.

Persoanele interesate pot trimite sesizările, observaţiile, punctele de vedere la adresa de email:consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni, str. Moţilor nr.7 sau la orice primărie de cartier.

Strada a fost construită de Mănăştur Holding, care a ridicat câteva blocuri în zona respectivă. În 2017 va fi inclusă într-un amplu proiect de modernizare.

Comenteaza