Video Ce se întâmplă cu autorizația de construire pentru Spitalul Regional Cluj? Edilul din Florești: „Va fi emisă înainte de termen”

Ce se întâmplă cu autorizația de construire pentru Spitalul Regional Cluj? Edilul din Florești: „Va fi emisă înainte de termen”

Spitalul Regional de Urgență din Cluj așteaptă autorizația de construire din partea Primăriei Florești. Urmează licitația de execuție a lucrărilor care va fi realizată de către ministerul Sănătății.

Primarul Floreștiului Bogdan Pivariu a transmis, la ZIUA LIVE, că autorizația de construire va fi emisă chiar înainte de termen.

„Noi am primit documentația în format online. Am studiat-o și așteptăm în momentul de față ca proiectantul să depună ceea ce trebuie. Știu că termenul este undeva în aprilie, dar eu cred că va fi mult mai repede decât atât emisă autorizația. Apoi se va trece în următoarea fază, faza de licitație pentru executarea lucrării. Spitalul Regional de Urgență din Florești urmând să fie funcțional din 2027”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Licitația pentru prima fază a lucrărilor va fi lansată la finalul lunii martie iar licitația pentru a doua fază, cel târziu în luna august 2023.

Pachetul numărul 1 de lucrări va cuprinde:

• Lucrări pentru relocarea / protecția utilităților

• Lucrări pentru excavări (sistematizare și incintă): execuție perete mulat și zid de sprijin parcare exterioară, săpătură generală, epuismente

• Organizarea de șantier

• Alte lucrări propuse de Prestator

Spitalul Regional de Urgență Cluj va avea o structură modernă, la standarde europene, din punct de vedere arhitectural și medical, al echipamentelor și tehnologiei IT. Va avea 19 săli de operație și 849 de paturi pentru viitorii pacienți.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza