Centru de îngrijiri paliative pe Valea Gârbăului

Centru de îngrijiri paliative pe Valea Gârbăului

Un teren de 6000 de metri pătrați. de pe Valea Gârbăului, urmează să fie înscris în cartea funciară ca bun de interes local pentru înființarea unui centru de îngrijiri paliative, în subordinea Spitalului Clujana.

Consilierii locali vor dezbate, la ședința din 15 aprilie, un proiect de hotărâre pentru înscrierea în cartea funciară a unui teren de 6000 de metri pătrați pentru construireau nui centru de îngrijiri paliative în subordinea Spitalului Municipal Clujana, aflat în subordinea forului deliberativ local.

Spitalul Clujana a cerut oficial, printr-o adresă, din 13 martie, sprijin pentru înființarea unui Centrul de Paliație, motivând că este necesar pentru a diversifica gama de servicii oferite pacienților și justificat deoarce, în ultimii ani, după cum arată conducerea Spitalului, s-a observat o creștere a numărului de pacienți cu boli progresive conice sau oncologice, în stadii terminale, care accesează spitalul, aceștia având, de fapt nevoie de alt tip de asistență medicală. În 27 martie, Primăria a comandat o documentație pentru înscrierea în cartea funciară a unui teren de 6000 de metri pătrați de pe Valea Gârbăului.

Tot pe Valea Gârbăului, Primăria va construi un centru pentru tratarea adicțiilor pentru adulți și copii. 

Comenteaza