Cinci oferte pentru liceul din Borhanci

Cinci oferte pentru liceul din Borhanci

Cinci oferte au fost depuse la licitația pentru construirea liceului din cadrul HUB Borhanci. Contractul de proiectare și execuție și este estimat la 8,7 milioane euro

Au depus oferte asocierile:  Cona-A Operation – Condesign, MBS Grup-Poliart, Kesz Construcții-SDC Proiect, Axial Construct Invest – Prodesign Engineering&Constuction-MRD Instal și Nord Conforest – Patrulius și Asociații. Licitația este în faza de evaluare a calificării/ofertelor tehnice.

Infrastructura educațională reprezintă unul dintre pilonii proiectului complex „Dezvoltare infrastructură educațională (Hub educațional) și de sănătate (Unitate de Sănătate – Centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltare infrastructură sportivă (Bazin de înot, Bază sportivă) și Pădure-Parc în cadrul cartierului Borhanci”.

Liceu:

– 12 săli de clasă, 3 laboratoare, 6 cabinete limbi străine, 9 cabinete profesori, 6 birouri, un cabinet medical, 8 spații depozitare, 12 grupuri sanitare, o bibliotecă, o sală multifuncțională (capacitate 132 elevi)
– suprafață construită la sol: 1.456,58 mp
– suprafață construită desfășurată: 4.056,31 mp
– regim de înălțime: Parter + 2 etaje

Sală de sport:
– gradene (195 locuri), 9 grupuri sanitare, 6 vestiare, spațiu de depozitare.
– suprafață construită la sol: 1.431,93 mp
– regim de înălțime: Parter

Valoarea contractului de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții „Liceu și sală de sport în cartierul Borhanci” este de 42.990.565,43 lei TVA inclus.

Comenteaza